Badkamer Showroom in de Buurt

Badkamers Brabant

De badkamerspecialist van West-Brabant

Badkamer inspiratie opdoen is de eerste stap in het traject naar een nieuwe badkamer. Ontdek de Badkamer Showroom in de Buurt bij Baderie Schuurbiers in Wouw. Bezoek onze 1500m2 showroom om inspiratie voor jouw nieuwe badkamer op te doen. Daarna komt een nóg leuker gedeelte van het proces: keuzes maken. Spannend? Ja, op een leuke manier! Baderie Schuurbiers, altijd dichtbij, aan alles gedacht.

Schuurbiers Badkamers Brabant, altijd aan alles gedacht!

Zie je jezelf al zitten in zo’n vrijstaand bad? Alles om er voor te zorgen dat jij een goed beeld van jouw nieuwe badkamer krijgt. In de showroom van Baderie Schuurbiers kun je complete badkamers ervaren. Je kunt erin rondlopen, de structuur van tegels voelen, kastjes openen, de hoogte van het wandcloset checken en ga zo maar door.

De mooiste Badkamers bekijken in Brabant

Midden in zo’n complete badkamer ervaar je pas écht hoe de ruimte met al zijn elementen voor jou aanvoelt. Misschien word je in de ene badkamer direct helemaal ’zen’ en vind je de andere aan de drukke kant. Of wellicht spreekt de uitgesproken vormgeving van een badkamer je aan, maar wil je liever de kleuren uit de badkamer ernaast. Samen met jouw Badkamermeester werk je aan jouw persoonlijke badkamer.

Baderie Comfort in 5-stappen…

Zie het maar zo: de stijlen van onze complete badkamers helpen je gewoon een eind op weg en bieden houvast. Uiteindelijk stellen we samen met jou je nieuwe droombadkamer tot in de kleinste details volgens jouw wens samen. Want een zelf samengestelde badkamer levert het persoonlijkste resultaat op. En dat is waar het om gaat. Echt badkamergeluk zit immers in de kleinste details.

Schuurbiers Badkamers | Baderie Wouw | Badkamers Roosendaal

Bezoek onze Badkamer Showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Schuurbiers