Schuurbiers Badkamers | Baderie Wouw | Badkamers Roosendaal

Badkamers Hoogerheide

Badkamer inspiratie opdoen is een mooie eerste stap in het traject richting een nieuwe badkamer. Daarna komt een lastig deel van het proces: keuzes maken. Spannend? Ja, op een leuke manier! Baderie Schuurbiers, altijd dichtbij, aan alles gedacht.

Als je wil weten welke badkamerstijl het best bij jou past, helpt het als je een compleet beeld krijgt. Daarom hebben we bij Baderie Schuurbiers in Wouw een aantal voorbeeldbadkamers samengesteld. Wij zijn de badkamerspeciaalzaak in de buurt van Hoogerheide. Kom zeker eens langs in onze 1500m2 grote  showroom en laat je in alle rust inspireren….

Schuurbiers is dé badkamerwinkel in de buurt van Hoogerheide

In de showroom van Baderie kun je deze complete badkamers zelf ervaren. Je kunt erin rondlopen, de structuur van tegels voelen, kastjes openen, de hoogte van het closet checken en ga zo maar door. Zie je jezelf al zitten in zo’n vrijstaand bad? Of hoe soepel werkt die mooie kraan eigenlijk? Alles voor jouw beeldvorming. Want het gaat om jou.

Midden in zo’n complete badkamer ervaar je pas écht hoe de ruimte met al zijn elementen voor jou aanvoelt. Misschien word je in de ene badkamer direct helemaal ’zen’ en vind je de andere aan de drukke kant. Of wellicht spreekt de uitgesproken vormgeving van een badkamer je aan, maar wil je liever de kleuren uit de badkamer ernaast.

Baderie Comfort in 5-stappen…

Zie het maar zo: de stijlen van onze complete badkamers helpen je gewoon een eind op weg en bieden houvast. Uiteindelijk stellen we samen met jou je nieuwe droombadkamer tot in de kleinste details volgens jouw wens samen. Want een zelf samengestelde badkamer levert het persoonlijkste resultaat op. En dat is waar het om gaat. Echt badkamergeluk zit immers in de kleinste details.

Schuurbiers Badkamers | Baderie Wouw | Badkamers Roosendaal

Bezoek onze Badkamer Showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Schuurbiers