Badkamers Steenbergen

Baderie Schuurbiers heeft een ruime keuze badkamers in uiteenlopende stijlen. Op zoek naar badkamer inspiratie in buurt van Steenbergen? Dankzij onderstaande badkamers krijg je een beeld van wat er zoal mogelijk is en ontdek welke stijl bij jou past.

Badkamer Showroom in buurt van Steenbergen

Jouw smaak staat centraal

Badkamer ideeën die tot leven komen

In de zoektocht naar jouw ideale badkamer zul je merken dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Opties op het gebied van de indeling, mogelijkheden qua stijl, keuzes in materialen en ga zo maar door. Te veel om op te noemen en soms ook best veel om uit te kiezen. Bij Baderie begrijpen we dat en helpen we je graag op weg. Hierbij gaan we altijd uit van jouw wensen en van jouw persoonlijke smaak. Jij bent het vertrekpunt.

Is jouw stijl strak en licht of houd je juist van wat zachtere vormen en diepe kleuren? Voel je je aangetrokken tot bijzonder design of heb je het liever wat onopvallender? Als je eenmaal weet wat jouw stijl is, heb je een prachtig uitgangspunt om verder te bepalen hoe je nieuwe badkamer eruit gaat zien.

Vanuit jouw persoonlijke stijl gaan we samen stap voor stap verder tot er een badkamerontwerp is om van te dromen. Omdat onze Badkamermeesters gevoel voor design met technische kennis combineren, kunnen zij elke badkameruitdaging aan. Ze laten je zien wat er allemaal mogelijk is en brengen alle losse elementen samen. Net zo lang totdat functie en design als een geheel zijn samengesmolten. Want pas als alle details kloppen kun je optimaal genieten van dé badkamer die bij jou past.

Complete Badkamer | Pastel Groen en Wit
Laat je inspireren
Onze showroom in Wouw ligt in de buurt van Steenbergen en Roosendaal in. Kom gerust eens langs om je te laten inspireren en ervaar welke keuzes er allemaal zijn. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Als je nu gewoon eerst wilt kijken of een 3D badkamer ontwerp wilt meenemen, alles gaat bij ons om persoonlijk en comfortabel contact. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Baderie Schuurbiers is ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’, dus zorgen we ervoor dat elk detail klopt.
Schuurbiers Badkamers | Baderie Wouw | Badkamers Roosendaal

Bezoek onze Badkamer Showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Schuurbiers