Showroom Schuurbiers Badkamers Baderie

Over ons

Baderie Schuurbiers

Baderie Schuurbiers is gevestigd in Wouw. Van origine is Schuurbiers een echt familiebedrijf met inmiddels meer dan 100 jaar ervaring en tevens één van de mooiste showrooms van West-Brabant. Wij bieden je op 1500m2 een prachtige collectie badkamers, keukens, tegels, apparatuur, losse elementen en onderdelen.

Kom ons uitgebreide assortiment bekijken en laat je verrassen en inspireren door de nieuwste trends op het gebied van badkamers en sanitair. Tevens beschikken wij over een geavanceerd tekenprogramma, zodat je het badkamerontwerp, of het toiletontwerp direct fotorealistisch kunt bewonderen. Daar nemen we de tijd voor! Baderie Schuurbiers werkt dan ook bij voorkeur op afspraak.

Vakkundige badkamer installateurs

Vanzelfsprekend wordt alles eerst vakkundig door ons ingemeten alvorens wij tot bestellen over gaan. Ook montage en het aanpassen van uw leiding- en elektrawerk behoren tot onze vele mogelijkheden. Wil je jouw gehele woning van binnen en wellicht ook van buiten aanpassen? Ook dit is geen enkel probleem.

Speciaal voor de kleintjes onder ons hebben wij een speelhoek ingericht. Terwijl zij zich vermaken tussen het speelgoed, kun je op jouw gemak rondkijken. Tevens is onze showroom voorzien van een lift en is toegankelijk voor mindervaliden.

Complete badkamers

Wij hebben diverse complete badkamers, die door Baderie voor jou zijn samengesteld. Elke badkamerstijl heeft zijn eigen kenmerken waarmee zij zich onderling van elkaar onderscheiden. Kom je naar onze showroom? Dan kunnen wij iedere badkamerstijl aan je presenteren. Wij nemen uitgebreid de tijd om een badkamer te ontwerpen naar jouw specifieke wensen.

Schuurbiers Showroom Wouw | Badkamers en Keukens Showroom

Badkamer verbouwen

Wil jij je badkamer vernieuwen? De Badkamermeesters van Baderie Schuurbiers helpen je graag. Bij Baderie Schuurbiers zorgen we ervoor dat het gehele proces – van sloop tot een schone oplevering van de badkamer – zo comfortabel mogelijk verloopt. Met jouw wensen centraal, houden we voor jou het overzicht en zorgen wij dat de planning goed verloopt.

Badkamerontwerp op maat

Door onze kennis en ervaring op het gebied van sanitair, kun je te alle tijde bij ons aankloppen voor een goed en betrouwbaar advies. Als gecertificeerd bedrijf kun je ons de installatie en montage volledig toevertrouwen. Daarnaast beschikken we over veel productkennis en weten wij van montage en eindafwerking alles af.

Schuurbiers Badkamers | Baderie Wouw | Badkamers Roosendaal

Bezoek onze Badkamer Showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Schuurbiers